Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις
στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα, και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, ενώ ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, και κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως σταδιακά από το μεσημέρι έως το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις σε όλα τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -5 έως 9 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από -1 έως 11 (με εξαίρεση την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο όπου θα φτάσει κατά τόπους και τους 15 βαθμούς), στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 9, στα Δωδεκάνησα από 6 έως 14, στην Κρήτη από 5 έως 12, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 3 έως 12.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.
http://sinidisi.gr/

Σχόλια