ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Αστακού, διεξήχθησαν μπροστά σε γονείς και θεατές, οι εξετάσεις προαγωγής ζωνών για τους Αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Αστακού.....

   Οι Αθλητές δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, όντας άριστα προετοιμασμένοι, εντυπωσίασαν τόσο τους παρευρισκόμενους όσο και τους εξεταστές, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια τόσο για την απόδοση και την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, όσο και για τον μεγάλο αριθμό παιδιών που ασχολούνται με το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ σε μία μικρή πόλη όπως ο Αστακός, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο μέσω του Αθλήματος. Επίσης, εξήραν την αγωνιστική πορεία του συλλόγου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συγχαίροντας τους Αθλητές για τις επιτυχίες τους.
   Την εξεταστική επιτροπή αποτέλεσαν υψηλόβαθμοι Δάσκαλοι στην Ιεραρχία του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, κύριοι ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΠΑΛΑΥΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και ΜΠΕΚΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί γονείς και Αθλητές για την στήριξη και την απόδοση τους, καθώς και τους παρευρισκόμενους για την συμβολή με την στάση τους κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Σταδίου, το οποίο πραγματικά είναι ένα κόσμημα για την πόλη, δίνοντας πολύ μεγάλες δυνατότητες στους συλλόγους να καλλιεργήσουν, να αναπτύξουν και να προβάλλουν το έργο τους και κατ’ επέκταση την πόλη και τον Δήμο Ξηρομέρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣχόλια