Καμμένος: Θα μείνουμε στην κυβέρνηση μέχρι τέλους

Πολιτική

Στην κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που ήθελαν την αποχώρησή του από την κυβέρνηση προχώρησε ο Πάνος Καμμένος, που μετά από την συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι το κόμμα του θα παραμείνει στην κυβέρνηση μέχρι το τέλος της τετραετίας.
«Κάναμε μια έντιμη συμφωνία με την κυβέρνηση και θα την υπηρετήσουμε μέχρι τέλους» είπε ο κ. Καμμένος, και συνέχισε: «Θεωρούμε ότι οι εξελίξεις στην οικονομία, η έξοδος από τα μνημόνια, οι υποθέσεις της κάθαρσης της διαφθοράς προχωρούν με καλούς ρυθμούς και ο ελληνικός λαός θα το αντιληφθεί».
Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη γειτονική χώρα θα διαρκέσουν αρκετό καιρό και πως το κόμμα του επιθυμεί λύση «που να έχει τον απαράβατοόρο» που θέτει, δηλαδή τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία». 
© www.cnn.gr Πολιτική
Ερωτηθείς για το εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν το παρόν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την ονομασία των Σκοπίων, ο κ. Καμμένος απάντησε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ως ανεξάρτητοι πολίτες θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. [σ.σ. Το συλλαλητήριο] Είναι μια έκφραση του ελληνικού λαού που θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Είναι Έλληνες πολίτες που εκφράζουν μια εθνική θέση».
Την ίδια ώρα, εξήγησε πως ο ίδιος θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας αλλά η οικογένειά του θα είναι εκεί.

Σχόλια