Η τελευταία Πρωτοχρονιά της Ειρήνης Λαγούδη – Διασκέδαζε και γελούσε με τα παιδιά της


Στο φως της δημοσιότητας έφερε ένα αποκλειστικό video ντοκουμέντο η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το οποίο απεικονίζει την τελευταίαΠρωτοχρονιά της Ειρήνης Λαγούδη, όταν τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα έβρισκε την οικογένειά της.


Όπως θα δείτε και στα πλάνα, η 44χρονη μάνα τριών παιδιών, είχε ταξιδέψει από την Κατοχή Μεσολογγίου στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τιςγιορτές με τον αδερφό της και τα παιδιά της.
Μαζί τους ήταν και ένα φιλικό ζευγάρι από την Κατοχή Μεσολογγίου όπως επίσης και οι κόρες του ζευγαριού που ήταν και φίλες της οικογένειας της Ειρήνης.
Ευτυχισμένη, χαμογελαστή και χαρούμενη, η 44χρονη γυναίκα φιλούσε τους αγαπημένους της ανθρώπους και «μοίραζε» ευχές για υγεία για τη νέα χρονιά.
Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ειρήνη Λαγούδη κατά τη διαμονή της στην Αθήνα πήγε σε θέατρα, ενώ  είχε «κλείσει» να κάνει μασάζ με την κόρη της.
Να σημειώσουμε, ότι σχεδόν δυο εβδομάδες μετά τον τραγικό θανατό της, το τηλέφωνό της δεν έχει ακόμα βρεθεί ενώ κανείς δε γνωρίζει (καθώς ακόμα ερευνάται) αν αυτοκτόνησε ή αν την δολοφόνησαν.
Η οικογένειά της, υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή πως η Ειρήνη δολοφονήθηκε και ότι ήταν ένας χαρούμενος και δυνατός άνθρωπος που ποτέ δε θα έβαζε τέλος στη ζωή της, καθώς ήταν «μαχήτρια» της ζωής.

http://xiromeronews.blogspot.gr/

Σχόλια