Εικόνες από την κοπή πίτας της ΝΔ στο Μεσολόγγι

9nea-dimokratia_mesologgi_onairnews
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΘΕΟΞΕΝΙΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κωνσταντίνος Καραγκούνης , ο σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιος Λιβανός , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτης Τσόλκας.
Παρέστησαν πολιτευτές, κομματικά στελέχη, οι Δήμαρχοι Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος , Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου , Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Τσιχριτζής ,ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου κ. Βασίλης Σπυρόπουλος , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Χρήστος Παΐσιος , ο Β΄ Αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο κ. Αθανάσιος Παπαθανάσης .
Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο κ. Παναγιώτης Μυλωνάς ο οποίος είχε φροντίσει για την οργανωτική της επιτυχία.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο στο οποίο παρουσιαστήκαν όλοι οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και στην συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα . Οι χαιρετισμοί κινήθηκαν σε ενωτικό κλίμα.
onairnews.gr 
1nea-dimokratia_mesologgi_onairnews2nea-dimokratia_mesologgi_onairnews4nea-dimokratia_mesologgi_onairnews5nea-dimokratia_mesologgi_onairnews6nea-dimokratia_mesologgi_onairnews7nea-dimokratia_mesologgi_onairnews8nea-dimokratia_mesologgi_onairnews9nea-dimokratia_mesologgi_onairnews10nea-dimokratia_mesologgi_onairnews11nea-dimokratia_mesologgi_onairnews13nea-dimokratia_mesologgi_onairnews14nea-dimokratia_mesologgi_onairnews17nea-dimokratia_mesologgi_onairnews (1)17nea-dimokratia_mesologgi_onairnews21nea-dimokratia_mesologgi_onairnews22nea-dimokratia_mesologgi_onairnews23nea-dimokratia_mesologgi_onairnews24nea-dimokratia_mesologgi_onairnews25nea-dimokratia_mesologgi_onairnews26nea-dimokratia_mesologgi_onairnews27nea-dimokratia_mesologgi_onairnews28nea-dimokratia_mesologgi_onairnews29nea-dimokratia_mesologgi_onairnews30nea-dimokratia_mesologgi_onairnews31nea-dimokratia_mesologgi_onairnews32nea-dimokratia_mesologgi_onairnews

Σχόλια