Καλεί σε νέες αποτροπές πλειστηριασμών σε Αγρίνιο και Ναύπακτο το «Δικαίωμα στη ζωή»

Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων μέχρι 31 Ιανουαρίουplistiriasmoi dikaioma sti zoi
Σε αποτροπή πλειστηριασμών καλεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 3:00 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Αγρινίου και Ναυπάκτου το σωματείο «Δικαίωμα στη ζωή». Αξίζει να σημειωθεί πως το σωματείο απηύθυνε το κάλεσμα, παρά την αποχή των συμβολαιογράφων που έχει παραταθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση-κάλεσμα:

Το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» καλεί την Τετάρτη 24/1/2018 και ώρα 3.00 μ.μ. στα Δικαστήρια Αγρινίου – Ναυπάκτου, όλους τους φορείς, κινήματα, σωματεία, φοιτητές, αγρότες και γενικά όλους τους πολίτες, στην αποτροπή προγραμματισμένων πλειστηριασμών (3), στο Αγρίνιο (2) και Ναύπακτος (1), περιουσίας συμπολιτών μας.
Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:
1) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα αρχίσουν από 21 Φεβρουαρίου.
2) Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Δήμους που θα αρχίσουν από 1η Μαΐου.
3) Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.
Εφιστούμε την προσοχή:
1) Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα των Συμβολαιογράφων, όσο συνεχίζουν την αποχή από κάθε είδους πλειστηριασμό, αλλά και από την πιστοποίηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταθούμε απέναντί τους, γιατί πλέον θα πρέπει να αποφασίσουν με ποιον θα ταχθούν ή με τον λαό ή με τις τράπεζες – Funds.
2) Όσοι προτίθενται να αποκτήσουν ακίνητο από πλειστηριασμό (σπίτι, μαγαζί, χωράφι) να το σκεφτούν καλά πριν κάνουν αυτή την κίνηση.
Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
http://www.agrinionews.gr/

Σχόλια