Με πολλές ευχές η κοπή της πίτας στην Αστυνομική Δ/νση

Με πολλές ευχές η κοπή της πίτας στην Αστυνομική Δ/νση
Με την παρουσία του δημάρχου Ν. Καραπάνου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την οποία ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ.κ. Κοσμάς, η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Στην λιτή τελετή ήταν παρόντες ο Αστυνομικός Διευθυντής Αν. Τσαπικούνης, ο Υποδιευθυντής Κ. Κακούσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων, Β. Πολυγένη, ο αντιπρόεδρος Χ. Τέγας, ο Γενικός Γραμματέας Μιχ. Μπιλάλης, ο Ταμίας Αντ. Γιαννόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και οι διοικητές των υπηρεσιών και αστυνομικοί. Λίγο νωρίτερα επισκέφθηκε την Α.Δ. και η αντιπεριφερειάρχης Χ. Σταρακά.
Ο Μητροπολίτης έδωσε τις καλύτερες ευχές του στους αστυνομικούς ευχαριστώντας τους για την προσφορά θυσίας, όπως υπογράμμισε, τονίζοντας παράλληλα ότι, «πάντα προσευχόμαστε για σας να έχετε υγεία και δύναμη να προστατεύεται τον κόσμο». Ο κ. Τσαπικούνης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του απευθύνοντάς τους τις καλύτερες ευχές του για μια καλή χρονιά και υγεία σε εκείνους και τις οικογένειές τους, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καλή συνεργασία της αστυνομίας με το δήμο.
Ο δήμαρχος με τη σειρά του, αφού ευχήθηκε τα καλύτερα στους αστυνομικούς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος όχι μόνο από τη συνεργασία που έχει αναπτυχτεί μεταξύ δήμου και αστυνομίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και για το γεγονός ότι μετά τις πρόσφατες κρίσεις παρέμειναν στη θέση τους ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. που βοήθησαν το Αιτωλικό και ευελπιστεί ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/

Σχόλια