Τέσσερα πλήρη συστήματα υπολογιστών δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα

 Η πρόσφατη ανάρτηση του τοπικού blog mytikaspress,  για το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, ότι δεν διαθέτει καθόλου εργαστήριο Πληροφορικής και η παρουσίαση της πολύ διαδεδομένης λύσης των ανακατασκευασμένων υπολογιστών, ευαισθητοποίησε αναγνώστη   ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να δωρίσει ανώνυμα ο ίδιος στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, τέσσερα  τέτοια πλήρη συστήματα.

Συγκεκριμένα:
“Εμείς ήρθαμε σε συνεννόηση μαζί του καθώς και με τον Διευθυντή και χωρίς πολλά πολλά λόγια σας ενημερώνουμε ότι, σήμερα το Σάββατο παραδόθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα, 4 πλήρη συστήματα υπολογιστών με χαρακτηριστικά: Windows 10 Pro 64-bit, Lenovo E7500, CPU: Intel® Core™2 Duo 2.93GHz, RAM: 4GB DDR3, HDD: 160GB, με 4 οθόνες Samsung 19”, με 4 πληκτρολόγια και 4 ποντίκια, συνολικού κόστους 600 €, με εγγύηση 1 χρόνου και επέκταση εγγύησης μισό χρόνο, δώρο από τον προμηθευτή.
 
Επίσης ο προμηθευτής κ. Κωνσταντίνος Μπίτσης, δώρισε τέσσερα wireless usb adapter αξίας 50 €, ώστε οι υπολογιστές να δικτυωθούν ασύρματα, ώστε να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από την σύνδεση internet που διαθέτει το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα (εκεί κάνουν το μάθημα της Πληροφορικής τα παιδιά του Δημοτικού Μύτικα).
Μένει τώρα το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα να προμηθευτεί άλλα 6 όμοια πλήρη συστήματα υπολογιστών συνολικής αξίας 900 €, ώστε να είναι εντάξει από αριθμό υπολογιστών.
Ελπίζουμε ο Δήμος Ξηρομέρου διαμέσου της Σχολικής του Επιτροπής, να πράξει το καθήκον του στο αίτημα που εδώ και καιρό έχει δεχτεί από το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα ή σε άλλη περίπτωση, να μας εκπλήξει ευχάριστα ξανά κάποιος ευαίσθητος συνδημότης.”
 Δείτε φωτογραφίες από το http://mytikaspress.blogspot.gr  
https://xiromeronews.blogspot.gr/

Σχόλια