Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το κόμμα του Καρατζαφέρη «επέστρεψε» στη Βουλή - Ο Μίχος προσχώρησε στο ΛΑΟΣ
Το κόμμα του Καρατζαφέρη «επέστρεψε» στη Βουλή - Ο Μίχος προσχώρησε στο ΛΑΟΣ© protothema.gr Το κόμμα του Καρατζαφέρη «επέστρεψε» στη Βουλή - Ο Μίχος προσχώρησε στο ΛΑΟΣ Στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη προσχώρησε ο μέχρι πρότινος βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Νίκος Μίχος, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης και επισημοποιήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, έξι χρόνια μετά την παρουσία του στη Βουλή και στην τότε κυβέρνηση, «επιστρέφει» στο ελληνικό κοινοβούλιο, έχοντας ως εκπρόσωπό του ένα πρώην ηγετικό στέλεχος της ΧΑ.
Ο Νίκος Μίχος είχε ενταχθεί για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου (πρώην στελέχους του ΛΑΟΣ), όμως αποχώρησε και από εκεί.
Την προσχώρηση του Νίκου Μίχου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κώστας Αϊβαλιώτη.
image (c) protothema.gr© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A. image (c) protothema.gr Ακολούθησε η ανακοίνωση του κόμματος, η οποία ανέφερε:
«Την προσχώρηση του ανεξάρτητου Βουλευτή Ευβοίας κ. Νικολάου Μίχου στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του, σήμερα Δευτέρα 29-1-2018».
Βίντεο από την κοινή τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Νίκο Μίχο...

Σχόλια