Εξέλιξη – σοκ: Το νέο στοιχείο που δείχνει ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε

Εξέλιξη – σοκ: Το νέο στοιχείο που δείχνει ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε
Ειρήνη Λαγούδη
Ραγδαίες είναι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της άτυχης μητέρας τριών παιδιών, Ειρήνης Λαγούδη, καθώς το πρωί της Τετάρτης (24/01) πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της 44χρονης έκανε «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο της Ειρήνης, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή.

Ποιο στοιχείο βρέθηκε και δείχνει έγκλημα

Για πολύ σημαντικά στοιχεία που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της Λαγούδη έκανε λόγο ο πραγματογνώμονας Τάσος Δεδές που ερεύνησε σπιθαμή προς σπιθαμή το όχημα. Ο κ. Δεδές αναφέρθηκε σε στοιχεία που προβληματίζουν.
 «Αυτά τα οποία βρήκα δημιουργούν ερωτήματα και είναι σοβαρότατα στοιχεία, τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν δεόντως», είπε ο κ. Δέδες στο κεντρικό δελτίο του ANT1.
asasfsaf
Το στοιχείο που δείχνει έγκλημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Ταουξή είναι ένα αυτοσχέδιο φυτίλι που βρέθηκε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και ήταν δεμένο με καλώδιο και εμποτισμένο με πετρέλαιο. Ένα φυτίλι που θα βοηθούσε στην εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρο το αυτοκίνητο και πιθανότατα και σε μια καταστροφική έκρηξη που θα εξαφάνιζε κάθε στοιχείο και DNA αφού στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου βρίσκεται και το ρεζερβουάρ του καυσίμου.
Ο κ. Ταουξής μάλιστα έκανε λόγο, με βάση τα στοιχεία που βρήκε, σε συμβόλαιο θανάτου, «στα ξεκαθαρίσματα που κάνουν και στα συμβόλαια θανάτου που εκτελούν κάποιοι, αυτή η εικόνα του αυτοκινήτου εκεί με οδηγεί και με παραπέμπει».
Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής στο κεντρικό δελτίο του ANT1 δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό το αυτοσχέδιο φυτίλι να το έχει βάλει η ίδια, αλλά κάποιος που θα ήθελε να εξαφανίσει οποιοδήποτε ίχνος γενετικού υλικού.

Σχόλια