Με την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη κόβουν την πίτα τους ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Φώτης Τσόλκας και η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας Νικολίνα Μαρίνου εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου, το οποίο έχει ως εξής:  

«Η ΝΟΔΕ και η ΟΝΝΕΔ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνει στους φίλους και τα μέλη της, ότι την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, διοργανώνει την ετήσια εορτή κοπής τηςΠρωτοχρονιάτικης Πίτας, σε μια εκδήλωση με πολιτικό χαρακτήρα, που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Corali Luxury Resortr στο Αγρίνιο (στο 6ο χιλ. εθνικής οδού Αγρινίου – Μεσολογγίου) και ώρα 20:30 μμ. το βράδυ.
Την εκδήλωση μας θα τιμήσει με την παρουσία της και με ομιλία, η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης και βουλευτής Α΄ Αθηνών κα. Ντόρα Μπακογιάννη.
Το κορυφαίο κυβερνητικό και πολιτικό στέλεχος της παράταξης, που διακρίνεται για την ευθύτητα του λόγου και του χαρακτήρα της, τον ρεαλισμό στην άσκηση της πολιτικής και που ποτέ δεν συμβιβάστηκε με το λαϊκισμό και το ψέμα, θα είναι μαζί μας στην εκδήλωση αυτή και αυτό μας ικανοποιεί, γιατί ξέρουμε ότι με την Αιτωλοακαρνανία την συνδέουν πολλαπλοί δεσμοί.
Αυτούς τους δεσμούς θέλουμε να ενδυναμώσουμε και να αξιοποιήσουμε προς όφελος του τόπου μας.
Φίλες και φίλοι,
Πριν από δύο χρόνια, με τη συμμετοχή όλων εμάς στην ανοιχτή, δημοκρατική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, πήραμε στα χέρια μας τις τύχες τις παράταξής μας.
Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου κυβερνητικού προγράμματος, τη «Συμφωνία Αλήθειας», όπως το αποκάλεσε ο αρχηγός και Πρόεδρος του Κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Ελληνικός Λαός εμπιστεύεται τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ως τον μεγαλύτερο φορέα πολιτικής αλλαγής, έτσι όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, έτσι όπως διαπιστώνουν όλα τα κομματικά μας στελέχη, στην καθημερινή επαφή με τους πολίτες και πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό σύντομα θα φανεί και στις κάλπες.
Με την εμπιστοσύνη αυτή, ο λαός μας θα σταματήσει την εχθρική πολιτική της σημερινής κυβέρνησης που αποθαρρύνει ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στη χώρα μας, θα στηρίξει την παραγωγική Ελλάδα, την αγορά, την επιχειρηματικότητα, τις θέσεις εργασίας που έχει ανάγκη ο τόπος και οι νέοι του. Θα σταματήσει τη διαχειριστική ανεπάρκεια και την ανικανότητα της, στο θέμα του προσφυγικού.
Θα σταματήσει την ψευδολογία και τις άθλιες μεθοδεύσεις και τα αναποδογυρίσματα του συνεταιρισμού εξουσίας.
Θα σταματήσει το φιάσκο των «ηρωικών» διαπραγματεύσεων, της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκτός από την οικονομία, το βλέπουμε τώρα δυστυχώς και στα εθνικά μας θέματα, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να καταρρακώνουν το κύρος της χώρας μας και να δημιουργούν συνεχώς, νέες χαμένες ευκαιρίες.
Σας Καλούμε λοιπόν, να δώσετε όλοι το παρόν στην εκδήλωση μας, να μπούμε και πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας.
Ο λαός εμπιστεύεται τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να κυβερνήσει τη Χώρα και να κάνει την Ελλάδα, ξανά Δυνατή και Περήφανη!
Μια Ελλάδα αντάξια του ονόματός της και της Ιστορίας της»
https://xiromeronews.blogspot.gr/

Σχόλια