Σφοδρή σύγκρουση με τραυματισμό στην Εθνική Οδό κοντά στο Αγρίνιο (φωτο)
           Σφοδρή σύγκρουση μεταξύ δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε γύρω στις 2:20 σήμερα το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Μασούτη στο Αγρίνιο. Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του λευκού οχήματος που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
           Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. που κινούταν στον παράδρομο στο ύψος του Μασούτη με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο επιχείρησε να μπει στην Εθνική Οδό, όταν συγκρούστηκε με λευκό αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Μεσολόγγι......        Όπως φαίνεται το λευκό Ι.Χ. επιχείρησε να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς να τα καταφέρει και χτύπησε πάνω στο προστατευτικό, αφού πρώτα ξήλωσε τα φανάρια που βρίσκονται στο σημείο.
         Στο Ι.Χ. επέβαινε μία γυναίκα οδηγός με το ανήλικο παιδί της και ευτυχές δεν τραυματίστηκε κανένας από τους δύο, όμως στο λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας και συνοδηγός ήταν η μητέρα του, τραυματίστηκε ο οδηγός και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.http://www.agriniopress.gr/
 
https://xiromeronews.blogspot.gr/
 

Σχόλια