ΒΟΝΙΤΣΑ: 1° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

         Για πρώτη φορά στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα  διοργανωθεί στις 17 Φεβρουαρίου το Πρώτο Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
          Το Αποκριάτικο Παιδικό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στην Βόνιτσα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 15.30μμ στον κεντρικό δρόμο με κατάληξη στην πλατεία της Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό πάρτυ με πολλές εκπλήξεις.....   Τα γκρουπ θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας και από εκεί με τους ήχους αποκριάτικης μουσικής θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας με κατεύθυνση την παραλία και κατάληξη την πλατεία .
    Τα γκρουπ και περισσότερα από 300 παιδιά  προετοιμάζονται πυρετωδώς και είναι σίγουρο ότι όλα τα  παιδιά θα απολαύσουν το αποκριάτικο πάρτυ  και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
        Τα ονόματα των γκρουπ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Φυσικά μέχρι τότε οποίο άλλο γκρουπ θέλει να συμμετάσχει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στον Παιδικό Σταθμό της Βόνιτσας ή στο τηλέφωνο 2643022232

Την Αποκριάτικη παιδική Παρέλαση θα ξεκινήσει Το «Τσίρκο Πασπαρτού».
      Σπάνιοι και διαφορετικοί καλλιτέχνες της διασκέδασης ενώνουν τα ταλέντα τους, προσκαλώντας σας σε μια παράσταση δρόμου  ψυχαγωγίας και εκπλήξεων για να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε σε πολλά ξεχωριστά θεάματα.
Ο Clown – Soutis, ένα πλάσμα που ζει στη χώρα του γέλιου, της διασκέδασης και του παιχνιδιού, έρχεται χοροπηδώντας εδώ και εκεί με φάρσες και αστεία. Είναι αποφασισμένος να χαρίσει χαρά σε κάθε παιδί που θα συναντήσει…!
Οι μοναδικοί ζογκλέρ George Loukas και Angela θα σας εντυπωσιάσουν με την δεξιοτεχνία τους στα πανύψηλα ξυλοπόδαρα και στο μονόροδο , ενώ θα παρουσιάσουν και πολλά ζογκλερικά κόλπα παίζοντας με μπαλάκια, κορίνες, κρίκους, χούλα-χούπ και ότι άλλο έρθει στο μυαλό τους…!

       Βασικός παρουσιαστής  του πρώτου Παιδικού Αποκριάτικου Καρναβαλιού θα είναι  ο μάγος Oscar που θα εμφανιστεί για να αφήσει παιδιά και γονείς, μετέωρους ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση..

   Θα δωθούν έπαθλα στα πρώτα αποκριάτικα γκρουπ όπου θα προσφερθεί στον :
1ο-500 ευρώ , στον 2ο-300 ευρώ  και στον 3ο-200 ευρώ .

     Τα έπαθλα δεν θα είναι σε χρήματα αλλά αυστηρά  σε σχολικά είδη, σε γραφική ύλη,σε είδη Υπολογιστών, Εκτυπωτών, σε κάλυψη μέρος εκδηλώσεων του σχολείου ή του συλλόγου , ή σε κάλυψη μέρους σχολικής εκδρομής (Τα δώρα θα είναι προσφορά από σπόνσορες των αποκριάτικων εκδηλώσεων).
      Τιμητικά τα τρία πρώτα γκρουπ θα ξεκινήσουν το καρναβάλι του Γληγοράκη την Καθαρή Δευτέρα στην Βόνιτσα.
       Θα υπάρχει επιτροπή που θα αποτελείται από 4 άτομα τα οποία θα είναι εκτός Δήμου και που θα έχουν μεγάλη εμπειρία από παιδικά καρναβάλια σε Πάτρα και Ξάνθη. Η επιτροπή θα κρίνει τους νικητές του παιδικού καρναβαλιού και θα βρίσκεται ανάμεσα από τα γκρουπ με αποκριάτικες στολές .

        Στόχος του παιδικού αποκριάτικου καρναβαλιού είναι να μαζέψει όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι με σκοπό να  καθιερωθεί και να διοργανώνεται όχι μόνο στην Βόνιτσα αλλά και στις άλλες δύο έδρες του Δήμου (Κατούνα, Πάλαιρος)

Υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσαςhttp://xiromeronews.blogspot.gr/2018/02/1-17-2018.html#more

Σχόλια