Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου




Σε μια όμορφη Ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε  η κοπή της πίτας της Ο.Π.ΣΎ.Ξ.
Ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Τάκης Στεργίου έκανε την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτησε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στους επίσημους καλεσμένους, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους ευχαρίστησε, τον Ιερέα Πατηρ Βασίλειο Πόπη και τα δύο χορευτικά των Φυτειών Το Λιγοβίτσι και Μοναστηρακίου για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της ομοσπονδίας για την παρουσίαση παραδοσιακών χορών, στο τέλος ευχαρίστησε τον Ιδιοκτήτη της επιχείρησης Χωριάτικο  Κώστα Κύρου με καταγωγή από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου για την  χορηγία της Βασιλόπιτας.
Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα δύο χορευτικά .
Χαιρετισμούς απεύθυναν οι Κ. Κουρουμπλής Παναγιώτης  Υπουργός, Κώστας Γεωργουλάς πρόεδρος Κοινωφελούς επιχείρησης δήμου Ξηρομέρου, Πάνος Χολής Πρόεδρος  ΠΑΝΣΥ.
Στην Συνέχεια έγινε η κοπή  της πίτας με της ευλογίες  του Πατήρ Βασίλειου.
Κλείνοντας την εκδήλωση με την Διανομή των Κομματιών στους επίσημους καλεσμένους και στα προεδρία των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Ο Υπουργός κ Κουρουμπλής Παναγιώτης ,
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας , Πρόεδρος Της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων Νώντας Λαμπρακάκης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζωγράφου Χρήστος Κλαδευτήρας Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάλτου Χρήστος Σαλαούνης, ο Πρώην Πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ  Νίκος Μήτσης, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βελανιδιάς Μάκης Στρατούλης , Ο εκδότης της Αιτωλοακαρνανικής Χρυσόστομος Πατούλας και πολλοί άλλοι ..
Φωτογραφιες Χρήστος Μπόνης
















Σχόλια