Η πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας Ν.Δ. με Βρούτση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Η πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμφιλοχίας Ν.Δ. με Βρούτση (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία των μελών και φίλων της παράταξης.

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Βουλευτής Κυκλάδων και Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Βρούτσης. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Καραγκούνης, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και πρώην πολιτευτές η κ. Έλενα Μάντσιου – Κουτρουλού, ο κ. Χρήστος Παϊσιος, οι πρώην πολιτευτές κ. Σοφία Ανδρίκουλα, η κ. Παρασκευή Κατσιώπη, η κ. Γεωργία Μπόκα, ο Δήμαρχος της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Ν.  Καραπάνος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Φ. Τσόλκας, η πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Μ. Σωτηρίου, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών κ. Α. Παπαθανάσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι από τον Δήμο Αμφιλοχίας, τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και Δήμο Αγρινίου, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Τσιχριτζής, ο πρώην Πρόεδρος του Νοσοκομείου Άρτας Κος Νικόλαος Κατσακιώρης, εκπρόσωποι από τον εμπορικό σύλλογο Αμφιλοχίας ο Κος Μολώνης Γ. και ο Κος Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος Συνταξιούχων Αμφιλοχίας Κος Αρσένης Δ., ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Αμφιλοχίας Κος Ντουμάζιος Κ.,  και πλήθος κόσμου.
Η πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλογήθηκε από τον πατέρα Γεώργιο Τηγάνη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου ο Κος Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Κος Στυλιανός Κονταδάκης, που λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση.
pita_nd_amfilochia-86-1
pita_nd_amfilochia (59)
pita_nd_amfilochia (144)
pita_nd_amfilochia (157)
pita_nd_amfilochia (179)

Σχόλια