Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Πλατανιάς

gipedo
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το γήπεδο του Παναιτωλικού, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ Παναιτωλικού και Πλατανιά για το πρωτάθλημα της Super League, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.
Ειδικότερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:
Την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 13.00 έως 20.00 ώρα της 11/02/2018, στις οδούς: Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Βλοχού, Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (από Βλαχοπούλου μέχρι Βλαχερνών), ανώνυμο πεζόδρομο έμπροσθεν γηπέδου Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.
Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 14.15 έως 20.00 ώρα της 11/02/2018 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.
Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον το επιβάλλουν οι κυκλοφοριακές συνθήκες, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.
Έναρξη της απόφασης από 13.00 ώρα της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018.
Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ., ενώ η εκτέλεση της απόφασης έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Σχόλια