Σε κακή κατάσταση το πλακόστρωτο στο Ιστορικό Κέντρο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)              Το Πλακόστρωτο στο ιστορικό Κέντρο της ΒΟΝΙΤΣΑΣ βρίσκεται σε κακή κατάσταση και εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς. Σε πολλά σημεία η πλακόστρωσή είναι κατεστραμμένη, διάφορα αντικείμενα έχουν εγκαταλειφθεί εκεί, ενώ οι κυβόλιθοι έχουν ξεκολλήσει και αποτελούν πραγματικές παγίδες και η κατάσταση επιδεινώνεται με την κατάληψη από διάφορα οχήματα.
        Δυστυχώς είναι ένα σημείο που διέρχεται πολύς κόσμος και μάλιστα ηλικιωμένοι και είναι ιδιαίτερα επίφοβη η διέλευση τους. Όπως μας ανέφεραν κάτοικοι, έχουν ήδη προκληθεί μικροατυχήματα λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος και γι' αυτό θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για την αποκατάστασή του.
         Τις φωτογραφίες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αργύρης Ντίνος και σημειώνει: "Αυτή είναι η Βόνιτσα απολαύστε, τα λόγια είναι περιττά.." ενώ οι σχολιαστές με καυστικό τρόπο γράφουν: "Το πιο υποβαθμισμένο σημείο μιας εγκαταλελειμένης πόλης που τείνει να γινει ενα μεγαλο χωριό. Τα είπα ολα σε μια πρόταση", "Χάλια μαύρα"......

Σχόλια