Καρέ-καρέ η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη: Τι «δείχνει» η έκθεση-καταπέλτης – Την έκαψαν τουλάχιστον 2 άτομα (VIDEO)

Καρέ-καρέ η δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη: Τι «δείχνει» η έκθεση-καταπέλτης – Την έκαψαν τουλάχιστον 2 άτομα (VIDEO)
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, καθώς η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της πυροσβεστικής που αποκάλυψε το Star, κάνει λόγο για σκηνοθετημένη αυτοχειρία.

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ
Η έκθεση- καταπέλτης των 42 σελίδων του Ανδριανού Γκουρμπάτση για το πώς πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη είναι ξεκάθαρη.
Τουλάχιστον 2 άτομα έκαψαν την άτυχη γυναίκα. Η σκηνή του θανάτου της σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο σοκάρει. Ο ένας δράστης βάζει  τη φωτιά στη θέση του οδηγού τη στιγμή που η Ειρήνη Λαγούδη είναι στη θέση του συνοδηγού. Ο δράστης βγαίνει αμέσως έξω με την έναρξη της φωτιάς.
Μαζί με τον συνεργό του, παρακολουθούν την άτυχη Ειρήνη να πνίγεται από τους καπνούς. Ανοίγουν την πόρτα δημιουργώντας έτσι την αιθάλωση στο εξωτερικό μέρος του αυτοκίνητου και μεταφέρουν τη γυναίκα στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου ενώ είναι ακόμα εν ζωή.
Η μεταφορά της δεν είναι εύκολη. Πρόκειται για μια γυναίκα με ύψος 1.80. Το παπούτσι της πιθανόν μετά από αντίσταση αφήνει αποτύπωμα στο πίσω τζάμι. Οι δράστες όταν βεβαιώνονται ότι η Ειρήνη είναι νεκρή  κλείνουν την πόρτα του οδηγού. Κάνουν όμως ένα λάθος πάνω στη βιασύνη τους. Τμήμα της ζώνης ασφαλείας μένει έξω από το αυτοκίνητο. Χρειάστηκαν 10 με 15 λεπτά για να δολοφονήσουν την άτυχη μητέρα.
«Η συγκεκριμένη φωτιά τέθηκε εσκεμμένα από άγνωστους δράστες, πάντως περισσότερους του ενός, με ανθρωποκτόνο σκοπό για άγνωστο λόγο, που όμως σκηνοθετήθηκε από τους δράστες με έναν ιδιαίτερα άρτια επαγγελματικό τρόπο για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες των ανακριτικών αρχών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην έκθεσή του ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης.
Για πρώτη φορά έρχεται στο φως η φωτογραφία- ντοκουμέντο με την Ειρήνη Λαγούδη νεκρή μέσα στο μισοκαμένο αυτοκίνητο. Οι αρχές τη βρήκαν ξαπλωμένη ανάσκελα στο πίσω μέρος με τα χέρια της να βρίσκονται σε στάση «πυγμάχου». Τα πόδια της ακουμπούν στη δεξιά πίσω πλευρά .Φορά άσπρη μπλούζα. Πάνω της υπάρχει αιθάλη, αποτύπωμα που άφησε η ζώνη ασφάλειας .Η μπλούζα της όμως δε στάλθηκε ποτέ για ανάλυση.
«Αν καθόταν στη θέση του οδηγού και είχε περιλουστεί με πετρέλαιο θα είχε απανθρακωθεί η ιδία. Πώς ήταν δυνατόν να κάθεται στη θέση του οδηγού και η τάπα να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα πίσω από τον συνοδηγό, στην εταζιέρα; Είναι αδύνατο όλα αυτά να έχουν συμβεί» δήλωσε στο Star ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης.
Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ
«Το αυτοκίνητο θύμιζε σκηνή μάχης. Τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν διάσπαρτα μέσα και έξω από το αυτοκίνητο. Αλλού τα γυαλιά της αλλού οι κάρτες της αλλού τα κέρματά της. Πρέπει να αντιστάθηκε η Ειρήνη» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.
ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο εισαγγελέας Αγρινίου κάλεσε για κατάθεση πριν δυο ημέρες τη μικρή κόρη της Ειρήνης Λαγούδη. Το κορίτσι με δάκρυα στα ματιά, του ζήτησε ένα μόνο πράγμα: «Βρείτε τους δολοφονους της μαμάς μου …».
Η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής θα παραδοθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου τις επόμενες ημέρες.
Δείτε το βίντεο

Σχόλια