Επιστολή του αδελφού της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη μετά την αποκάλυψη του δικηγόρου Κώστα Ζώη στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» (VIDEO)

Επιστολή του αδελφού της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη μετά την αποκάλυψη του δικηγόρου Κώστα Ζώη στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» (VIDEO)
Την ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία ευχαριστεί με επιστολή του που έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Δ. Στρουμπάκος, ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Στην επιστολή αυτή, ο Γ. Λαγούδης, αναφέρει ότι οι ομογενείς από την Αμερική τον ενημέρωσαν για μια ταυτόσημη υπόθεση που είχε διαδραματιστεί στις ΗΠΑ, όπου αρχικά οι αρχές είχαν μιλήσει και πάλι για αυτοχειρία, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για δολοφονία.
Προσθέτει μάλιστα ότι οι ομογενείς των ΗΠΑ, του γνωστοποίησαν ότι θα ζητήσουν τη συνδρομή του FBI, ενώ τονίζει ότι ο ίδιος θα ζητήσει τη βοήθεια και από τους ομογενείς της Ρωσίας, ώστε να βοηθήσουν και οι εκεί αρχές.
Όπως αναφέρει στην επιστολή του, μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον των ομογενών της Αυστραλία, όπου η 44χρονη είχε συγγενείς. Μάλιστα θα γίνει ειδικό αίτημα στην εκεί επίσημη αρχή που αναλαμβάνει ειδικού τύπου δολοφονίες, ώστε μέσα από την εμπειρία της να συνδράμει και αυτή για να λάμψει η αλήθεια.
«Η αλήθεια θα μαθευτεί με όποιο κόστος. Η Ειρηνούλα δεν αυτοκτονήθηκε. Ας το ακούσουν εκ νέου όποιοι από τις πρώτες κιόλας στιγμές, από τις πρώτες κιόλας ώρες, μίλησαν για αυτοχειρία, χωρίς να έχει βγει ούτε ένα επίσημο στοιχείο», καταλήγει στην επιστολή του ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη.
Θυμηθείτε τα όσα είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος Κώστας Ζώης, στις 28 Φεβρουαρίου, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8».
Δείτε το βίντεο του star.gr

Σχόλια