Το λεωφορείο που πήγαινε Αγρίνιο-Θέρμο και κατέληξε Ρωσία

leoforeiothermoΜικρές ιστορίες δεν έχουν μόνο οι άνθρωποι ή τα μέρη…αλλά και τα λεωφορεία. Μία από αυτές είναι του εικονιζόμενου λεωφορείου. Έχει τα χρώματα του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας και γράφει πίσω «Θέρμο» και «Άγιος Νεκτάριος».  Μόνο που δεν βρίσκεται σε κάποιο δρόμο του Αγρινίου αλλά σε κάποια Ρωσική επαρχία.  Έτσι  αναφέρει στην ομάδα Αγρίνιο-Γλυκιές Μνήμες  χρήστης με το ψευδώνυμο ‘Tzonis Peripatitis» προσθέτοντας ότι» Τώρα γερασμένο κάνει δρομολόγια στην Ρώσικη επαρχία αναπολώντας τα νιάτα του στην Αιτωλοακαρνανία».
Και φυσικά ο χρήστης έχει δίκιο γιατί πάνω αριστερά διακρίνονται τα ρώσικα γράμματα διαφημιστικής πινακίδας που κοσμεί τους εκεί δρόμους της ρώσικης πολιτείας, για την οποία δεν μάθαμε ποια είναι. Πάντως πάνω από τα χρώματα του ΚΤΕΛ έχει σφραγιστεί με το νούμερο 69 και τα αρχικά της νέα του πατρίδας RUS (russia)
Να λοιπόν που εξάγουμε και εμείς από την Αιτωλοακαρνανία  στην Ρωσία ..λεωφορεία. Μπορεί να υπάρχει εκεί άλλο βιωτικό επίπεδο σίγουρα πιο χαμηλό στην επαρχία, όμως έχει εκπαιδευτεί στο σκληροτράχηλο Αιτωλοακαρνάνικο οδικό δίκτυο…

Σχόλια