Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κουρουμπλής: Έχω κρυστάλλινο πρόσωπο, ζητήστε συγγνώμη (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Κουρουμπλής: Έχω κρυστάλλινο πρόσωπο, ζητήστε συγγνώμη (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Κουρουμπλής: Έχω κρυστάλλινο πρόσωπο, ζητήστε συγγνώμη (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Για πρόταση η οποία θα αποτελεί μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού, μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του, στη συζήτηση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. Αφού αντέκρουσε τις κατηγορίες της Αντιπολίτευσης, σημείωσε πως διαθέτει «κρυστάλλινο πρόσωπο» καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη.
Ο κ. Κουρουμπλής διερωτήθηκε από το βήμα της Βουλής «αν έχει δόση αλήθειας η κατηγορία ότι το έγκλημα που μου καταλογίζετε έγινε το 2015. Εσείς που ήσασταν το 2016, που ήσασταν το 2017, το 2018; Έπρεπε να έρθει μια ανώνυμη καταγγελία για να πάρετε την πρωτοβουλία ώστε να παραπέμψετε τρεις αντιπάλους σας, επειδή παραπέμφθηκαν οι δικοί σας;».
«Μία ασυνάρτητη μαρτυρία δεν είναι ίδια με τους προστατευόμενους μάρτυρες» πρόσθεσε ο υπουργός, ο οποίος έκανε λόγο για ανυπόσταση καταγγελία. «Δε φανταζόμουν ότι θα βρεθώ σε μια τέτοια θέση από την πρωτοβουλία ενός κόμματος που ισχυρίζεται ότι στο DNA έχει το μέτρο».

«H αντιπολίτευση φάσκει και αντιφάσκει αναφορικά με την κατηγορία της τιμολόγησης και της προτίμησης από μέρους του υπουργείου σε συγκεκριμένες εταιρείες» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνοντας: «Μέχρι χθες έλεγαν ότι δεν υπάρχει ζημιά. Πως έγινε η ζημιά;».
Σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή, δεν υπάρχει κανένα αδίκημα, παρά μόνο η «μανία της ΝΔ γιατί ξέρουν τη δική μου σχέση με την ευρύτερη κοινωνία στον χώρο της κεντροαριστεράς».
«Είμαι υπερήφανος που επι της υπουργίας μου καταφέραμε να κρατήσουμε τα χρεοκοπημένα νοσοκομεία που μας αφήσατε. Είμαι υπερήφανος που δεν αφησα την πατρίδα χωρίς φάρμακα την περίοδο των capital controls» δήλωσε, διαμηνύοντας πως «είμαι ο μόνος έλληνας πολιτικός που όταν δημιουργούσαν τεχνητές ελλείψεις έκανα μηνύσεις».
in.gr

Σχόλια