Τρελή πορεία ΙΧ στην Αθηνών-Λαμίας: Εμβόλισε περιπολικά, νεκρός ο οδηγός

Σκηνές κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, καθώς ένα όχημα κινείτο ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία. Η τρελή πορεία του ΙΧ τελείωσε όταν ο οδηγός εμβόλισε περιπολικά και σκοτώθηκε. 
Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ ενώ ο οδηγός δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών. Αντίθετα, τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.
Ελλάδα© www.cnn.gr Ελλάδα
Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.
Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.
Ο οδηγός που κινείτο ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού. 
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 

Σχόλια