Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους επιβάτες της γραμμής Γιάννενα – Αγρίνιο

Για άλλη μια φορά παράπονα καταγράφονται από τους ταξιδιώτες του συγκεκριμένου δρομολογίου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα από την πρωτεύουσα της Ηπείρου, για να καταλήξει περίπου στις… 11 το βράδυ στο Αγρίνιο.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο, είτε από Αγρίνιο, είτε από Ιωάννινα έχει και κατά το παρελθόν προκαλέσει διαμαρτυρίες, κυρίως φοιτητών, εξαιτίας του πολύ μεγάλου χρόνου που απαιτεί για να ολοκληρωθεί, μιας και έχει πολλές στάσεις και δεν χρησιμοποιεί την Ιόνια οδό.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με επιβάτες που επικοινώνησαν με το agriniopress.gr, το λεωφορείο, όχι μόνον καθυστέρησε αλλά είχε και σημαντικό αριθμό ορθίων, περίπου δέκα άτομα, όπως αναφέρουν.
Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει. Έχουμε φύγει από τις 7 είμαστε ακόμα έξω από την Αμφιλοχία…φύγαμε με γεμάτο λεωφορείο με πολλούς όρθιους επιβάτες και στην Άρτα έγινε το έλα να δεις…” είπαν συγκεκριμένα επιβάτες του λεωφορείου, τρεισήμισι ώρες μετά την αναχώρηση τους από τα Ιωάννινα.
Μάλιστα, όπως συμπληρώνουν, είχαν ενημερωθεί πως επρόκειτο να δρομολογηθεί δεύτερο λεωφορείο, κάτι που τελικά δεν έγινε. Το αξιοσημείωτο ακόμη είναι πως στην Αμφιλοχία στο λεωφορείο έγινε τροχονομικός έλεγχος και σύμφωνα με πληροφορίες βεβαιώθηκε παράβαση εξαιτίας των υπεράριθμων επιβατών.
 Από εκεί και πέρα, πολίτες που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη γραμμή και κυρίως φοιτητές, εκφράζουν για άλλη μια φορά την απορία τους, πως  δηλαδή μέρες που είναι δεδομένο πως θα υπάρχει κίνηση, δεν γίνεται ένα επιπλέον δρομολόγιο που να είναι και εξπρές, ώστε να αποφεύγεται αυτή η μεγάλη ταλαιπωρία.
 http://www.agriniopress.gr/

Σχόλια