Αγρίνιο: Ακόμη περιμένει απάντηση για την επικίνδυνη πινακίδα στην εθνική οδό


Σε έναν ανούσιο διάλογο με την ομάδα Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος έχει εμπλακεί κάτοικος του Αγρινίου, που ζητά την απομάκρυνση πολύ επικίνδυνης πινακίδας που βρίσκεται στην εθνική οδό στο Αγρίνιο και στο ρεύμα προς Αγρίνιο, έξω από το υπεραστικό ΚΤΕΛ.Πεζοί έχουν πέσει αρκετές φορές “θύματα” της πινακίδας που καταλαμβάνει ολόκληρο το πεζοδρόμιο και είναι πολύ χαμηλή. Οι δε γωνίες της είναι πολύ επικίνδυνες και έχουν στείλει κατά καιρούς ανθρώπους στο νοσοκομείο. Ευκολονόητο είναι πως τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο επικίνδυνα, εάν πάνω στην πινακίδα πέσει δικυκλιστής.
Οι σχετικές επισημάνσεις αλλά και δημοσιεύματα έχουν γίνει από το 2015, αλλά κανείς ακόμη δεν έχει πάρει την απόφαση να απομακρύνει ή να αντικαταστήσει την πινακίδα.
Από τον Νοέμβριο του 2017 κάτοικος του Αγρινίου, ζητά επίμονα λύση και έχει έρθει σε επαφή μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με την Περιφέρεια, που απάντησε μεν αμέσως, ότι το αίτημα του “προωθήθηκε αρμοδίως” χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρξει παρέμβαση…
 Πριν λίγες μέρες άλλος ένας ηλικιωμένος χτύπησε στην πινακίδα , σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα δημότη που απηυδισμένος πλέον, έστειλε το παρακάτω μήνυμα προς την Περιφέρεια: “Πρέπει να ομολογήσω ότι η αδιαφορία σας και η κοροϊδία σας είναι προκλητική . Είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω να βρω την άκρη μόνος μου, να το ξανά δημοσιεύσω στον τοπικό τύπο, αλλά και όπου αλλού μπορώ, και αυτό θα κάνω .

 Σας γνωρίζω ότι στις 11/04/2018 και ώρα 12,00 πμ περίπου άλλος ένας νεαρός έπεσε θύμα τις συγκεκριμένης πινακίδας και της αδιαφορία σας . Λυπάμαι πραγματικά , και θέλω να πιστεύω ότι θα βρω τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους αρμόδιους ανθρώπους που βρίσκονται παραπάνω από εσάς , που θα σας κάνουν να ασχοληθείτε με την συγκεκριμένη πινακίδα , αλλά και με διάφορα άλλα προβλήτα που απασχολούν τον τόπο μου, σοβαρά προβλήματα…”
Καλημέρα”
http://www.agriniopress.gr/

Σχόλια