«Είδα το παιδί μου σαν απειλή»: Σοκάρει η 19χρονη μητέρα στην Πετρούπολη

Σε κατ'οίκον περιορισμό βρίσκεται από χθες, Πέμπτη, το βράδυ η 19χρονη που σκότωσε το βρέφος της στην Πετρούπολη, καθώς υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την ποινική της μεταχείριση. Πλέον αρμόδιο να αποφανθεί είναι το Δικαστικό Συμβούλιο, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα της προφυλακίστηκε. 

«Ήταν μία συγκλονιστική προσωπική στιγμή που είχα με το παιδί μου και τη ματαίωση του μητρικού ενστίκτου το οποίο αιφνιδίως μεταμορφώθηκε σε απειλή και τρόμο για μένα. Μου είπαν ότι συμβαίνει μία στις χίλιες. Ήμουν εγώ αυτή η μία φορά», υποστήριξε η 19χρονη στην απολογία της. Περιέγραψε τον εαυτό της ως άτομο χαμηλής αυτοεκτίμησης, καθώς την ενδιέφερε όπως κάθε κορίτσι, η εξωτερική της εμφάνιση, αλλά λόγω ιατρικού θέματος έφτασε να ζυγίζει 130 κιλά.
«Εγώ το σκότωσα», φέρεται να είπε η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία. «Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μια κύστη και πέρασε», πρόσθεσε.
Μία σχέση με έναν ακατάλληλο άνδρα που τη χτυπούσε και οι μετέπειτα εφήμερες σχέσεις από το διαδίκτυο διαμόρφωσαν τη χαμηλή αυτοπεποίθηση. «Τον Μάιο του 2017 γνώρισα μέσω facebook ένα αγόρι. Βρεθήκαμε μία φορά μόνο. Συνέχισα κανονικά τη ζωή μου, έπαιρνα βάρος αλλά το απέδιδα στην υπέρβαρη φύση μου», είπε στον ανακριτή και επιβεβαίωσε τα όσα δήλωσε προανακριτικά σχετικά με το πότε αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της.
«Ήξερα ότι σε αυτό το στάδιο δεν μπορούσα να κάνω έκτρωση και αποφάσισα να μη μάθει κανείς τίποτα. Φορούσα φαρδιά ρούχα και είχα αποφασίσει πως θα γεννήσω μόνη. Ήλπιζα μόνο να μην βγει στραβά το παιδί, όπως είχα ακούσει ότι συμβαίνει καμιά φορά. Δεν είχα σκεφτεί μετά τι θα κάνω», περιέγραψε και ακολούθησαν τα περιστατικά εκείνου του Σαββάτου που γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της. Η μητέρα της ήταν παρούσα, αλλά η 19χρονη της έκλεισε την πόρτα του μπάνιου και προσπάθησε να ακολουθήσει όσα είχε δει σε βίντεο στο διαδίκτυο για να γεννήσει.ΠΗΓΗ:http://www.cnn.gr/news/ellada/story/130493/eida-to-paidi-moy-san-apeili-sokarei-i-19xroni-mitera-stin-petroypoli

Σχόλια