Τραυματίστηκε 40χρονος εργαζόμενος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος

Τραυματίστηκε 40χρονος εργαζόμενος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη ΠεράματοςΣτον Αττικό Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε 40χρονος εργαζόμενος ιδιωτικού συνεργείου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά τη διάρκεια εργασιών υπό επισκευή Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ» σημαίας Κύπρου, που βρίσκονταν ανελκυσμένο εντός της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος.
Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση ο 40χρονος εκτελούσε σωληνουργικές εργασίες και τραυματίστηκε ελαφρά στον αυχένα και στο κεφάλι.
Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό ατυχήματος που σημειώνεται στο συγκεκριμένο πλοίο.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα την Παρασκευή 25 Μαΐου ένα 50χρονος εργάτης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης σωληνουργικών εργασιών τραυματίστηκε μετά από πτώση του στο χώρο κάτω από το γκαράζ του πλοίου, κατά την κάθοδό του από κλίμακα. Είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο όχημα της ΟΛΠ Α.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» για ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, είχε ζητηθεί σε εν λόγω χώρο του πλοίου διενέργεια αυτοψίας από Κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας.
Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Σχόλια