Στη Λευκάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στη Λευκάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Ο Πορτογάλος προπονητής θα μιλήσει σε σεμινάριο προπονητών

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ από το Μονακό στην Ελλάδα προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 στο Άκτιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που συνοδεύεται από την οικογένεια του, αμέσως μετά οδικώς έφτασε στο λιμάνι του Νυδριου και εκεί με σκάφος στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.
Το lefkadapress ήταν εκεί στην άφιξη του 44χρονου προπονητή, που θα λάβει μέρος στο σεμινάριο προπονητικής, που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδριού σε συνεργασία με την Μονακό. Μαζί του ο διευθυντής της Μονακό Φιλίπς Ντότ που έχει αναλάβει κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης και πρόσφατα είχε βρεθεί στην Λευκάδα για να προετοιμάσει το σεμινάριο. Το μεσημέρι της Τρίτης 22 Μαϊου στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» ο Ζαρντίμ έχοντας μαζί του τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή, τον προπονητή του Παναιτωλικού Τραϊανό Δέλλα και τον Άκη Ζήκο διευθυντή ακαδημιών της ΑΕΚ θα μιλήσουν σε προπονητές από όλη την Ελλάδα που δήλωσαν συμμετοχή.
Αμέσως μετά στις 18.30 στο δημοτικό στάδιο Νυδριού, οι τέσσερις προπονητές θα προπονήσουν παιδιά από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδριού και θα βραβευτούν από την τοπική ομάδα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Η είσοδος για τον κόσμο στο γήπεδο του Νυδριού είναι ελεύθερη.
Lefkadapress.gr
leonardo2\leonaddo1

Σχόλια