Προκαλεί ο Αλβανός δραπέτης: «Άντε, με το καλό να τα πούμε στην επόμενη απόδραση»

Προκαλεί ο Αλβανός δραπέτης: «Άντε, με το καλό να τα πούμε στην επόμενη απόδραση»ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ - ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ

Την επόμενη απόδρασή του φαίνεται πως σχεδιάζει ένας εκ των δύο δραπετών του Πειραιά
Οι δύο κακοποιοί, οι οποίοι απέδρασαν την Τετάρτη, 9 Μαΐου, από το λιμάνι κατά τη διάρκεια μεταγωγής και συνελήφθησαν την Παρασκευή, 11 Μαΐου, οδηγήθηκαν χθες, 12 Μαΐου στον ανακριτή για να απολογηθούν.
Την στιγμή που αστυνομικοί οδηγούσαν τους δύο δραπέτες από το γραφείο του εισαγγελέα σε αυτό του ανακριτή, ο ένας κακοποιός είπε στους δημοσιογράφους προκλητικά: «Άντε με το καλό να τα πούμε στην επόμενη απόδραση».
Οι δυο Αλβανοί ισοβίτες τηρούν σιγή ιχθύος και δεν απαντούν στα ερωτήματα των αστυνομικών, κυρίως για το ποιοι τους βοήθησαν να αποδράσουν.
Οι Αρχές θεωρούν πως πίσω από την απόδραση κρύβεται κάποια ισχυρή ομάδα της νύχτας. Το πιστόλι που βρέθηκε στο κρησφύγετό τους στη Νέα Φιλαδέλφεια εξετάζεται στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένονται απαντήσεις τις επόμενες ημέρες. 


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/884575/prokalei-o-alvanos-drapetis-ante-me-to-kalo-na-ta-poyme-stin-epomeni-apodrasi#ixzz5FOAjOv00

Σχόλια