Αυτό είναι το ζευγάρι που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός ζευγαριού, που ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας που εξαπατούσε ηλικιωμένους.
Ο 25χρονος και η 24χρονη προσέγγιζαν τα θύματά τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής και τους έπειθαν ότι είναι γνωστοί συγγενικών τους προσώπων, τα οποία είτε είχαν οικονομικές οφειλές είτε δικαιούνταν επιστροφή χρημάτων από την Εφορία ή την Τράπεζα, με την προϋπόθεση καταβολής χρηματικού ποσού ως εγγύηση.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
1) ΖΩΓΡΑΦΟ Βασίλειο του Κωνσταντίνου-Αντωνίου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 24-2-1993 στην Αθήνα
1
2) ΜΑΡΤΣΕΛΟΥ Ασπασία του Αχιλλέα και της Άννας, γεννηθείσα στις 7-10-1994 στην Αθήνα
2
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσας.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22920-23333 του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρεωτικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/889284/ayto-einai-to-zeygari-poy-exapatoyse-ilikiomenoys-stin-attiki-pics#ixzz5H6892NAp

Σχόλια