Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αστυνομικοί του Αγρινίου έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και μέσω του… σανιδιού!

Αστυνομικοί του Αγρινίου έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και μέσω του… σανιδιού!

Η θεατρική ομάδα του «ΘΕΑΤROPOLICE» της Ένωσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών του Τμήματος της Διεύθυνσης Ακαρνανίας, για πέμπτη συνεχή χρονιά ανέβασε θεατρική παράσταση στο χώρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου.
Το έργο που προτιμήθηκε για φέτος ήταν «Η ΓΡΑΜΜΗ», του Ισραέλ Χόροβιτς, μια μαύρη κωμωδία.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα από τις τέσσερις (4) θεατρικές παραστάσεις δόθηκαν σε κοινωνικές δομές τις περιοχής μας.
Έτσι φέτος αποφασίστηκε να ενισχυθούν το 1ο και το 2ο  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου «Μαρία Δημάδη» και η Εταιρεία Ψυχικής Υγείας παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (ΕΨΥΠΕΑ), δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ., εκφράζοντας την αγάπη μας προς τα παιδιά και επαινώντας το έργο των δασκάλων τους και ευχόμενοι καλή δύναμη σε όλους.
Τις θεατρικές παραστάσεις παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Στεφανόπουλος Κωνσταντίνος, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Παπαευθυμίου Δημήτριος, οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Αγρινίου κ. Σαμουρσακίδου Ελένη και Πάνου Αντωνία, ο Ανακριτής Αγρινίου κ. Μπούκας, συνοδευόμενοι και από άλλους εκπροσώπους δικαστικών αρχών, η Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Σαλακίδου Όλγα, η Αντιπρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου κ. Μπούτιβα Ξανθή, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστος Μαυραγάνης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. Τσούνης Δημήτριος, Διοικητές Υπηρεσιών και Αξιωματικοί της Δ.Α. Ακαρνανίας, συνάδελφοι και πλήθος κόσμου.
Η Ε.Α.Υ.Α. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνέβαλαν στην ενίσχυση των προαναφερόμενων κοινωνικών δομών, τους χορηγούς της παράστασης, που χωρίς την δική τους συνδρομή θα ήταν δύσκολο να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου καθώς και την σκηνοθέτη ΜΑΡΟΥΣΗ Γιούλη.
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην θεατρική ομάδα «ΘΕΑΤROPOLICE» για τον ατελείωτο χρόνο και κόπο που αφιέρωσαν για να ανέβει αυτή η παράσταση και να έχει αυτό το επιτυχές αποτέλεσμα. Πιστεύουμε με την βοήθεια όλων σας να συνεχίσουμε κι τον επόμενο χρόνο να ανεβάζουμε θεατρικές παραστάσεις προσφέροντας γέλιο, χαρά και αγάπη καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Σχόλια