Τραγικός θάνατος τουρίστα: Άνοιξε την πόρτα του αεροπλάνου και έπεσε στο κενό

Τραγικός θάνατος τουρίστα: Άνοιξε την πόρτα του αεροπλάνου και έπεσε στο κενό Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 30χρονος Βρετανός τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο στο αεροδρόμιο Νταλαμάν της νοτιοδυτικής Τουρκίας όταν έπεσε στο κενό από έξοδο αεροπλάνου.
Οι πληροφορίες από τα τουρκικά Μέσα αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος 15 μέτρων, ενώ λεπτά πριν σκοτωθεί είχε τσακωθεί με το πλήρωμα του αεροσκάφους που είχε προσπαθήσει να τον απομακρύνει.
Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο τουρίστας έπεσε από την έξοδο του αεροπλάνου και τραυματίστηκε. Λίγο αργότερα κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet ο άτυχος Βρετανός επιβιβάστηκε σε αεροσκάφος λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης και μετά από διαμάχη που είχε με το πλήρωμα, του ειπώθηκε ότι έπρεπε να αποχωρήσει ως επικίνδυνος για την ασφάλεια της πτήσης.
Βρετανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο 30χρονος βρισκόταν σε λίστα αναμονής για τρεις ημέρες επειδή είχε χάσει το εισιτήριό του.
Οι τουρκικές αρχές, πάντως, αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως αυτοκτονία.


ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/kosmos/story/888894/tragikos-thanatos-toyrista-anoixe-tin-porta-toy-aeroplanoy-kai-epese-sto-keno#ixzz5GyodzSpn

Σχόλια