Έπαινος για την κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου !!!!

Η Συμμετοχή της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Lets do it Greece 2018» 
Ως Αναγνώριση της περιβαλλοντικής δράσης και την συμμετοχή στην εν λόγο δράση ήρθε και ο Έπαινος για την Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου .
Να σας θυμίσουμε ότι η 
Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου είχε ολόκληρη την εβδομάδα δραστηριότητα. 
ενεργό ρόλο στη δράση είχαν τα 3 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Αστακού-Κανδήλας-Φυτειών, που πραγματοποίησαν ενημερωτικές δράσεις, δεντροφυτεύσεις, καθαρισμούς, παιχνίδια με θέμα το περιβάλλον κ.α. στο χώρο λειτουργίας τους, δίνοντας στα παιδιά τη χαρά της δημιουργικότητας, τον παλμό του εθελοντισμού και ένα σημαντικό υπόβαθρο ώστε να σέβονται και να αγαπούν το περιβάλλον.

Η κορύφωση των δράσεων πραγματοποιήθηκε συλλογικά από την Κοινωφελή Επιχείρηση στην περιοχή του Μύτικα. Πολλοί εθελοντές μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν ώστε να καθαριστεί η παραλία «ΠΑΛΙΟΒΑΡΚΑ», ενώ η δράση συνεχίστηκε στην τοποθεσία «ΒΟΡΡΟΣ» , όπου πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση.

Η Κοινωφελής είχε φροντίσει για την παροχή του απαραίτητου υλικού και εξοπλισμού για την κάλυψη της δράσης, όπως δέντρα, σακούλες, γάντια, κ.α. καθώς και κεράσματα για όλους τους συμμετέχοντες.

Ενεργή συμμετοχή είχαν τα σχολεία της περιοχής. Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Κανδήλας μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και αρκετούς γονείς των παιδιών φρόντισαν ώστε να καθαριστεί η παραλία «ΠΑΛΙΟΒΑΡΚΑ».

Παράλληλα, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μύτικα με τους εκπαιδευτικούς, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους γονείς των παιδιών βοήθησαν στην δεντροφύτευση αλλά και στον καθαρισμό της παραλίας του Μύτικα.

Στη δράση έλαβε μέρος όλο το προσωπικό που εργάζεται στην Κοινωφελή Επιχείρηση. Καθοριστικός ήταν ο ρόλος τους στην εύρυθμη λειτουργία της δράσης και στην ορθή υλοποίηση του προγράμματος. Όλα κύλισαν άψογα και η εθελοντική τους προσφορά αποτέλεσε πρότυπο για όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές.
Τέλος, στην εθελοντική μας δράση συμμετείχαν: Ο κ. Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης Γεωργούλας Κώστας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς κ. Ρετούλης Θωμάς (Αντιπρόεδρος),  κ. Τζαχρήστας Παναγιώτης, κ. Ρηγάλος Χριστόδουλος, κ.  Στεργίου Δημήτριος (πρόεδρος Ο.Π.ΣΥ.Ξ.), ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ξηρομέρου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μουρκούσης Βασίλειος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κολοβός Χρήστος, ο Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας, οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων του Μύτικα κα Βέρρη Ιωάννα, της Κανδήλας κ. Κράββαρης Σπυρίδων, του Βάρνακα κ. Πολύζος Βασίλειος και της Παναγούλας κ. Τριποτσέρης Κωνσταντίνος.
To xiromeritis.blogspot.gr θέλει να δώσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο στα μελη του διοικητικού Συμβουλίου στο προσωπικό της Κοινωφελούς επιχείρησης  και σε όλους  όσους συμμετείχαν στην εν λόγο δραστηριότητα .
Σχόλια