Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κλείνουν οριστικά μέχρι την άλλη εβδομάδα οι μπάρες σε μετρό και ΗΣΑΠ

Οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό θα κλείσουν «μέχρι τα μέσα Μαΐου» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Κλείνουν οριστικά μέχρι την άλλη εβδομάδα οι μπάρες σε μετρό και ΗΣΑΠ
Όπως εξήγησε αυτό δεν συνέβη μέχρι σήμερα γιατί «δεν είχαν εκδοθεί όλες οι κάρτες για άτομα με αναπηρία και ανέργους». Σύμφωνα με τον ίδιο «τα έσοδα από το ηλεκτρονικό εισιτήριο δείχνουν αν άξιζε να το κάνουμε αυτό και άξιζε τον κόπο καθώς από τις 250.000 κάρτες που εκδίδαμε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τώρα έχουμε φτάσει τις 700.000 κάρτες».
Ο υπουργός Μεταφορών τοποθετήθηκε και για το θέμα των επερχόμενων περικοπών στις συντάξεις αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό να μην συμβεί παρά τα όσα αντίθετα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Θα τα δούμε αργότερα τα θέματα των συντάξεων. Έχουμε πάρει εντολή η χώρα να βγει από τα Μνημόνια και αυτό θα συμβεί τον Αύγουστο» τόνισε.
Όσον αφορά, δε, το πότε θα γίνουν οι εκλογές ο Χρήστος Σπίρτζης είπε ότι «προεκλογικό κλίμα κάνει ο Μητσοτάκης, έχει όλο το χρόνο να χάσει τις εκλογές τον Οκτώβριο του 2019».


Για το σενάριο που κυκλοφορεί και θέλει να σπάνε περιφέρειες όπως η Β' Αθήνας τόνισε πως «Περιφέρειες που οι υποψήφιοι δεν μπορούν να έχουν προσωπικές επαφές με τους πολίτες είναι περιφέρειες που συμβάλουν στην αποξένωση των πολιτών από τους βουλευτές και άρα να μην νοιάζονται για τα προβλήματα της περιοχής».πηγη:https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/206668/kleinoun-oristika-mexri-tin-alli-vdomada-oi-bares-se-metro-kai-isap

Σχόλια