Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Οι δρόμοι των εφημερίδων» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Οι δρόμοι των εφημερίδων» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια αίθουσα ασφυχτικά γεμάτη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Οι δρόμοι των εφημερίδων» του  Βλάση Δημ. Αλμπάνη, τ.Πράκτορα Αθηναϊκού τύπου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου. Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σόμπολος, τ.Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α.αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του βιβλίου τονίζοντας ότι θα αποτελέσει στο μέλλον μια σημαντική πηγή πληροφοριών για όσους θα ασχοληθούν με τη διανομή του Τύπου εκείνης της εποχής.
 Η κ. Βησσαρία Ζορμπά – Ραμμοπούλου,Φιλόλογος – Συγγραφέας τόνισε τη μοναδικότητα του βιβλίου του Βλάση Δημ. Αλμπάνη τονίζοντας ότι είναι η πρώτη επιτυχημένη συγγραφική προσπάθεια για την ιστορία του Τύπου από την πλευρά των πρακτορείων.  Συγχαρητήρια στην  εξαιρετική προσπάθεια του Βλάση Αλμπάνη έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισημαίνοντας ότι με την έκδοση αυτή ο συγγραφέας τιμά μια ολόκληρη γενιά σκληρά εργαζόμενων στην διακίνηση του Τύπου.
Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Παπαγεωργίου Μαρία η οποία τόνισε ότι αν και είναι τόσο κοντά μας χρονολογικά, φαίνεται να είναι μια αλλά μακρινή εποχή, μακριά από εμάς, λόγω της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού τύπου. Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία ο δημοσιογράφος Νίκος Κανής, Εκδότης της εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ». Στον ίδιο χώρο εκτίθονταν και ιστορικά πρωτοσέλιδα παλαιών Αθηναϊκών Εφημερίδων.
dromoi-efimeridwn (3)
dromoi-efimeridwn (1)
dromoi-efimeridwn (2)

Σχόλια