Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Π. Παπαδόπουλος: «Θα συνιστούσαμε στο ΠΑΜΕ Υγείας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στον τομέα της υγείας»

Π. Παπαδόπουλος: «Θα συνιστούσαμε στο ΠΑΜΕ Υγείας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στον τομέα της υγείας»

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Παπαδόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:   
Είναι γνωστή η ευαισθησία του ΠΑΜΕ Υγείας για τα τεκταινόμενα στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και ειδικότερα αναφορικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγρινίου. Όμως η πρόσφατη ανακοίνωση του με αφορμή τις αποφάσεις 305 & 304 του Ι  τμήματος Δαπανών του Ελεγκτικού συνεδρίου σχετικά με την πληρωμή του Επικουρικού προσωπικού (Ιατροί & λοιπό προσωπικό) προκαλεί θλίψη και δημιουργεί έντονους προβληματισμούς .
Διαβάσαμε πολλά και θαυμαστά:
Απολύονται χιλιάδες συνάδελφοι
Κλείνουν τμήματα και κλινικές
Δεν υπάρχει Δωρεάν και Δημόσια υγεία στο Νοσοκομείο(!)
Και πλείστα άλλα , και φυσικά φταίνε όλοι οι άλλοι δηλαδή: Κυβερνήσεις , Νοσοκομειακοί γιατροί, Σωματείο κλπ.
Θα συνιστούσαμε στο ΠΑΜΕ Υγείας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στον τομέα της υγείας.
Τα πολιτικά παιχνίδια αυτού του τύπου μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν από τους εσχάτως υπερδραστήριους «εισαγγελικούς λειτουργούς» ? στο Νοσοκομείο Αγρινίου που «σκοτώνουν» ότι πετάει και ότι κολυμπάει…
Για την ιστορία λοιπόν:
Καμία απολύτως απόλυση ή λύση σύμβασης Επικουρικού προσωπικού δεν θα υπάρξει, ακόμη και εάν συνεπεία Παρατάσεων, η διάρκεια της σχετικής σύμβασης έχει υπερβεί τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες.
Ήδη κατατίθεται σχετική νομοθετική ρύθμιση την προσεχή εβδομάδα.
Καμία απολύτως απόλυση ή λύση σύμβασης Επικουρικού ιατρού δεν πρόκειται να ακολουθήσει την προαναφερόμενη απόφαση , η οποία όταν κοινοποιηθεί, θα αντιμετωπιστεί από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου με κάθε νόμιμο τρόπο. Αποστέλλουμε σχετικό έγγραφο με αριθμό πρωτ.: 450/20.06.2018 του Γραφείου του Υπουργού Υγείας.
Κλείνοντας επιθυμώ να καταστήσω σαφές στους επίδοξους – κάθε φορά- υπερασπιστές της Δημόσιας Υγείας ότι η οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού των πολιτών θα απαντάται με επίσημο και υπεύθυνο τρόπο και όχι όπως αυτοί χρόνια τώρα γνωρίζουν – μετά την διάψευσή τους από τα ίδια τα γεγονότα – παραπέμπουν δια της τεθλασμένης σε νίκη ……του λαϊκού κινήματος.
Εν κατακλείδι λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει σχετικά με τις μεθοδεύσεις και πρακτικές τέτοιου τύπου….

Σχόλια