Δυτική Ελλάδα: Βγήκε από το Νοσοκομείο ο αδελφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Δυτική Ελλάδα: Βγήκε από το Νοσοκομείο ο αδελφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου
Εξιτήριο από Νοσοκομείου του Αιγίου όπου νοσηλευόταν για περίπου 20 μέρες πήρε ο αδελφός του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστόδουλου, Ιωάννης Παρασκευαΐδης. Ο κ. Παρασκευαΐδης είναι 92 χρονών και το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται στο γηροκομείο «Αγάπης Μέλαθρον ο Άγιος Χαράλαμπος».

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων αναφέρει τα εξής:
«Από την Ιερά Μητρόπολη γνωστοποιείται ότι ο κ Ιωάννης Παρασκευαΐδης, φιλοξενούμενος στο Γηροκομείο μας «Αγάπης Μέλαθρον Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» εξήλθε του Γενικού Νοσοκομείου Αιγίου, όπου νοσηλεύθηκε επί ένα εικοσαήμερο περίπου και τώρα πλέον επανήλθε στο Ίδρυμα.
Υπενθυμίζουμε ότι κ. Παρασκευαΐδης είναι αδελφός του αειμνήστου και Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, πνευματικού αδελφού του Ποιμενάρχου μας.
Ο κ. Παρασκευαΐδης διάγει ήδη το 92ο έτος της ηλικίας του και τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει στην Ιερά Μητρόπολή μας ένα στοργικό καταφύγιο, μια στοργική αγκάλη, υπό την επίβλεψη και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αμβροσίου.
Η Ιερά Μητρόπολις επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της προς το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αιγίου για την αμέριστη φροντίδα, τη μέριμνα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά τη νοσηλεία του.
Παρά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, ο κ. Παρασκευαΐδης βρίσκεται σε πλήρη διαύγεια και χαίρεται την παρουσία των επισκεπτών του, που μέσω αυτού του τρόπου επιθυμούν να του εκφράσουν τη συμπαράσταση και αγάπη τους. Βεβαίως παραμένει πλέον κατάκοιτος και μη αυτοεξυπηρετούμενος».
thebest.gr

Σχόλια