Κανονικά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ η Φλόγα Παλαιομάνινας... ανακοίνωσε προπονητή και ημερομηνία εκλογών για νέο συμβούλιο

Τη συμμετοχή της στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ ανακοίνωσε η Φλόγα Παλαιομάνινας.

       Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρξαν συναντήσεις στα γραφεία της ομάδας στην Παλαιομάνινα και πάρθηκαν οι αποφάσεις για τη νέα χρονιά. Αποφασίστηκε ότι η Φλόγα θα κατέβει στην Α΄ Κατηγορία με προπονητή το Χρήστο Ναούμη, με έδρα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες και στελέχωση τηςομάδας με παίκτες από την Παλαιομάνινα και τη γύρω περιοχή. Θα υπάρξειπροσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που θα οδηγήσει το Σύλλογο σε εκλογές που θα γίνουν το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 και στις οποίες καλούνται όλοι οι φίλοι να λάβουν μέρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:..........      Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιουλίου 2018 στα γραφεία του Α.Ο. ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ στην Παλαιομάνινα υπήρξαν συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας μας. Μετά από παρότρυνση φίλων και μελών της ομάδας από την Παλαιομάνινα και σε συναντήσεις όπου υπήρξε μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αποφασίστηκε να υπάρξουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου συμβουλίου το Σάββατο 21 Ιουλίου και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου στην Παλαιομάνινα. 
           Καλούνται οι φίλοι της ομάδας και όλοι οι κάτοικοι της Παλαιομάνινας να προσέλθουν στις εκλογές για την ανάδειξη ενός ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου. Στις συναντήσεις αποφασίστηκε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην Α΄ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, με έδρα που θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες και η στελέχωση του ρόστερ θα γίνει με παίκτες από την Παλαιομάνινα και τη γύρω περιοχή. Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και προπονητής αναλαμβάνει ο παλιός παίκτης της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Ναούμης.
         Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται από τους: Σπύρο Τσώλη, Χρήστο Νίτσα, Αντώνιο Στεργίου, Χρήστο Ναούμη, Νεκτάριο Νίτσα, Νίκο Ράπτη, Ιωάννη Ναούμη, Δημήτρη Κέκο, Θεόδωρο Ράπτη, Σπύρο Ζώγα και Κωνσταντίνο Ναούμη. 
        Το παρόν και τις δύο ημέρες στις συναντήσεις έδωσαν ο επί χρόνια πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Κουτσομπίνας και ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Νάκας, των οποίων η προσφορά στο σύλλογο είναι πολύ μεγάλη και οδήγησαν σε επιτυχίες τη Φλόγα Παλαιομάνινας.

Για το Δ.Σ.
Ο Υπεύθυνος Τύπου Νεκτάριος Νίτσας


http://www.websports.gr/

Σχόλια