Ολυμπιακός: Οριστικά τέλος ο Ρομαό

Ολυμπιακός: Οριστικά τέλος ο Ρομαό

Ολυμπιακός: Οριστικά τέλος ο Ρομαό

Παρελθόν από το ρόστερ του Ολυμπιακού, έπειτα από δύο χρόνια, αποτελεί ο Αλεξί Ρομαό, ο οποίος ανακοινώνεται από την Ρεμς.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το μέλλον του Τογκολέζου μέσου στους «ερυθρόλευκους» ήταν… δυσοίωνο, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου, τον ενημέρωσαν πως δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και θα έπρεπε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Την Κυριακή (22/7) η αποστολή των Πειραιωτών αναχώρησε από το Βέλγιο, με προορισμό την Ολλανδία και το Έρμελο, ούτως ώστε να συνεχίσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και ο Αλεξί Ρομαό δεν ήταν στο πούλμαν που αναχώρησε από το Γκενκ.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δυναμικός μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ρεμς για συμβόλαιο δύο ετών, με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο, αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην συμφωνία, ήταν το πόστο που πρόσφεραν οι Γάλλοι στον ποδοσφαιριστή, μόλις ολοκληρώσει την καριέρα του.
Έτσι, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τους νεοφώτιστους και θα επιστρέψει στην Ligue 1, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό.


πηγη:www.onsports.gr

Σχόλια