Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μάνος ΑντώναροςΤην τελευταία του πνοή άφησε, λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου, ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος. 
Ο γνωστός δημοσιογράφος, αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπουΕυάγγελου Αντώναρου, νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του «Ευαγγελισμού». Πληροφορίες ανέφεραν πως είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, προσβεβλημένος από το λεγόμενο βακτήριο της λεγιονέλλας.
Τον Μάνο Αντώναρο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο αδελφός του Ευάγγελος:
Με ανείπωτο πόνο στη καρδιά μου απχαορευώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το.μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 ξμερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεββατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μοκνοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δύό στη δημοσιογραφία — από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσπ σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο…Πόσο θα.μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μ έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της…ρουτίνας μου. Ήσουν/εισαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι αυτό αθόρυβος.
ΣΥΡΙΖΑ: θερμά συλλυπητήρια
Tα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Μάνου Αντώναρου, «ενός δημοσιογράφου με πολύχρονη και επιτυχημένη θητεία στα ΜΜΕ», εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια