Περιοδικό Gala: O N. Ριμπολόβλεφ διαφημίζει την Λευκάδα…

   Η εμφάνιση του Ν. Ριμπολόβλεφ πριν λίγες ημέρες στην παραλία του Νυδριού με την σύντροφό του εξέπληξε ευχάριστα όσους τον συνάντησαν. 
          Είναι οι πρώτες του διακοπές για φέτος στον Σκορπιό και θα ακολουθήσει και υπόλοιπη οικογένεια.  Χαλαρός, χαμογελαστός και ιδιαίτερα προσιτός χαιρετούσε τους πάντες, συνομίλησε και έκανε βόλτα στην παραλία φέρνοντας στο νου, σε πολλούς από τους παλιούς Νυδριώτες, εικόνες από  τον αείμνηστο Ωνάση......
               
         Λίγο αργότερα επισκέφθηκε την αγαπημένη του ταβέρνα “Μηνάς” όπου πέρασε αρκετή ώρα με την παρέα του και γεύτηκε τα πιο καλομαγειρεμένα  θαλασσινά πιάτα του νησιού.  
           Σε αυτή την βόλτα τον εντόπισαν και τον φωτογράφησαν συνάδελφοι από το ‘Πρώτο Θέμα” και το περιοδικό Gala που κυκλοφορεί σήμερα… Στο περιοδικό γίνεται ένα μεγάλο αφιέρωμα τόσο  στον ίδιο, την οικογένειά του, τονΣκορπιό αλλά και την Λευκάδα.  Ένα αφιέρωμα ύμνος για την περιοχή μας που θα ζήλευε κάθε τουριστικό προορισμός.  
             …Το αφιέρωμα αναφέρεται και στην επένδυση των 120 εκατ. ευρώπου ετοιμάζεται να γίνει στον Σκορπιό και που με την ολοκλήρωσή της θα μετατρέψει την περιοχή σε επίκεντρο υψηλού τουρισμού. Αναφέρεται επίσης και στην αγάπη του Ρώσου μεγιστάνα και της οικογένειά του για την Λευκάδα και το Ιόνιο.


http://lefkadapress.gr

Σχόλια