Θάνατος 20χρονης στο ασανσέρ: Πιθανόν να «στραγγαλίστηκε» από ρούχο της

Θάνατος 20χρονης στο ασανσέρ: Πιθανόν να «στραγγαλίστηκε» από ρούχο της

Αδιανόητο το πώς έχασε τη ζωή της η νεαρή κοπέλα - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της άτυχης 20χρονης η οποία είχε βρεθεί αναίσθητη σε ασανσέρ ξενοδοχείου στα Χανιά και λίγες ημέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.
Ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης μετέβη την Παρασκευή στο ασανσέρ για αυτοψία, κατά τη διάρκεια της οποίας επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα της νεκροψίας, ότι δηλαδή ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από ασφυξία.
Όπως έγινε γνωστό, η 20χρονη μαθητευόμενη στην κουζίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου, «στραγγαλίστηκε» μέσα στο ασανσέρ -πιθανόν από κάποιο ρούχο και σίγουρα όχι από άνθρωπο- σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, Αντώνη Παπαδομανωλάκη που με το πόρισμά του απέκλεισε το ενδεχόμενο ανακοπής καρδιάς, ανατρέποντας την αρχική υπόθεση.
Τις επόμενες ημέρες θα σταλεί στην αστυνομία η έκθεση του ιατροδικαστή ενώ πραγματογνώμονες από την Επιθεώρηση Εργασίας, θα πραγματοποιήσουν νέα αυτοψία στο ασανσέρ που βρέθηκε η 20χρονη, το οποίο έχει σφραγιστεί από την αστυνομία.

Η απάντηση του ξενοδοχείου

Σε απάντηση από την διοίκηση του ξενοδοχείου, επισημαίνονται τα εξής:
«Αναφορικά με το γεγονός, ενημερωθήκαμε και εμείς για την τραγική εξέλιξη του συμβάντος μετά τον θάνατό της και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι.
Επρόκειτο για σπουδάστρια του ΙΕΚ Πάτρας που από 1ης Ιουλίου 2018 πραγματοποιούσε την πρακτική της άσκηση στο ξενοδοχείο και δη στους χώρους της κουζίνας.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η σπουδάστρια εισήλθε, για λόγους που ακόμα δεν είναι γνωστοί, στο υδραυλικό αναβατόριο φορτίου, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τη μεταφορά τροφίμων και εμπορευμάτων.
Στη συνέχεια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε εκεί μη έχοντας τις αισθήσεις της και διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ‘Ο Άγιος Γεώργιος’, όπου δυστυχώς κατέληξε.
Ως διοίκηση του ξενοδοχείου ήμασταν από την πρώτη στιγμή και για όλο αυτό το διάστημα δίπλα στους οικείους της για να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια.
Σε τέτοιες στιγμές τα λόγια πρέπει να είναι λίγα. Διεξάγονται έρευνες από τις αρχές και επιβάλλεται να είμαστε φειδωλοί στις όποιες δηλώσεις. Είμαστε από την πρώτη μέρα σε απόλυτη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το λυπηρό και τραγικό γεγονός.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς της».

πηγη:www.newsbomb.gr

Σχόλια