Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε στην ΒΙΠΕ στην Πρέβεζα

           Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας το μακάβριο εύρημα το οποίο εντοπίστηκε στην Βιομηχανική Περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φέρεται να πρόκειται για ανθρώπινο κρανίο.
        Το κατά τα φαινόμενα ανθρώπινο μέλος, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού τάφρου από ιδιωτικό συνεργείο χωματουργικών εργασιών, με χρήση σκαπτικού μηχανήματος.
        Η αστυνομία στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για μέρος ανθρώπινου κρανίου.........    Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιοχή που εντοπίστηκε, χτενίστηκε στην κυριολεξία από δυνάμεις της αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να έχει καταστεί δυνατή η ανεύρεση κάποιου άλλου στοιχείου που θα βοηθήσει στην υπόθεση.
    Στην κοινωνία της Πρέβεζας ωστόσο, ξαναζωντανεύουν μνήμες του παρελθόντος ενώ πολλοί είναι εκείνοι που δεν αποκλείουν την σύνδεση των δυο υποθέσεων.
          Το εύρημα πρόκειται να σταλεί για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, ενώ εάν προκύψει πως όντως πρόκειται για ανθρώπινο μέλος θα ακολουθήσει έλεγχος και ταυτοποίηση DNA.
  Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Πηγή: pamepreveza.gr

Σχόλια