Ξεκίνησαν οι δηλώσεις υποστήριξης στον Κώστα Λύρο

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις υποστήριξης στον Κώστα ΛύροΈνας νέος και άφθαρτος συντοπίτης μας, ο ασφαλιστής Κώστας Κότσαλος από το Νεοχώρι γνωστοποιεί με δήλωσή του και επίσημα πλέον την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Κώστα Λύρου.

Ο Κ. Κότσαλος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης και Οικονοίας και τελειόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής Λογιστικής. Επίσης μεταπτυχιακός φοιτητής με εξειδίκευση στην ασφαλιστική αγορά. Αναλυτικά δηλώνει: 
Θα ήθελα με τη δήλωση μου αυτή να εκφράσω δημόσια την στήριξη μου και την συστράτευση μου στην προσπάθεια του κ. Κώστα Λύρου και της όμαδας του για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον τόπο μας.
H απόφαση μου αυτή στηρίζεται στην ταυτότητα των απόψεων μας σε ότι αφορά την αναγκαιότητα για εγρήγορση και συμμετοχή κάθε υγιούς δύναμης, προκειμένου να αλλάξουμε το ρου των εξελίξεων στον τόπο μας, που μας οδηγεί από το κακό στο χειρότερο.
Καθοριστικό στοιχείο για την συστράτευση μου αυτή είναι η πίστη μου στην ανιδιοτέλεια των προθέσεων του Κώστα Λύρου, η καθαρή πρόθεση του για προσφορά στον τόπο, που σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία και γνώση, αποτελούν εγγύηση για μια χρηστή και επιτυχημένη αυτοδιοικητική θητεία.

Σχόλια