Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στον Φλοίσβο

Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στον Φλοίσβο

Ταυτοποιήθηκε μετά από περίπου μία εβδομάδα η σορός που βρέθηκε στις αρχές του Οκτώβρη στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της μαρίνας Σ.Ε.Φ., στις εκβολές του Κηφισού ποταμού.
Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, πρόκεται για τον 49χρονο Ηρακλή Χατζήνα, ο οποίος είχε εξαφανισθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και είχε εκδοθεί Silver Alert.
Ο άτυχος 49χρονος εξαφανίστηκε στις 6 Σεπτεμβρίου από το σπίτι του στο Αιγάλεω όπου έμενε με την μητέρα του και την αδελφή του ενώ φέρετε να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Σημειώνεται ότι οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει ακόμα εάν ο θάνατος του άνδρα οφείλεται σε δυστύχημα ή εγκληματική πράξη. 
Η σορός που ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο ανάλυσης DNA.
Υπενθυμίζεται ότι άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στις 1/10 το μακάβριο εύρημα στις εκβολές του Κηφισού ποταμού, μεταξύ θάλασσας και βραχώδους δύσβατου σημείου.
Η σορός που ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα, ενώ απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στο σημείο πραγματοποιήθηκαν υποθαλάσσιες έρευνες από στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.
πηγη:www.newsbomb.gr

Σχόλια