Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δέλλας: Iστορική νίκη


Για μία μεγάλη και ιστορική νίκη, έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής του Παναιτωλικούμάλιστα ζήτησε συγνώμη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους για τις καθυστερήσεις της ομάδας του.
Αναλυτικά:
«Μια πολύ σημαντική και ιστορική νίκη για τη συνέχεια από πολλές απόψεις. Είχαμε πολλά χρόνια να νικήσουμε μέσα εδώ. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα.Στο α’ ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι, μπορούσαμε να σκοράρουμε και νωρίτερα, ενώ απειληθήκαμε ελάχιστα. Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ θα ρισκάρει στην επανάληψη και δώσαμε χώρους. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους γρήγορους μπροστά, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ.Ήταν σημαντική η νίκη μας, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε να βελτιώσουμε πράγματα για να δούμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια».
Για τις πολλές καθυστερήσεις των παικτών του: «Μία ήταν εσκεμμένη, δεν ήταν πολλές. Δεν είναι στη δικιά μου φιλοσοφία αυτό το πράγμα και τοποθετήθηκα και δημόσια ζητώντας συγνώμη από τον κ. Πετράκη. Πολλές φορές οι παίκτες από αίσθημα αυτοσυντήρησης κάνουν πράγμα που δεν μπορούν να τα ελέγξουν οι προπονητές τους. Τέτοιες συμπεριφορές διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, δεν τον φέρνουν και είμαι της φιλοσοφίας να μη γίνονται καθυστερήσεις».
sportsioannina.gr

Σχόλια