Λαμπερά εγκαίνια για το νέο κομμωτήριο της Αστακιώτισσας ΓΚΕΛΥΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ στη ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ | ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Μπόνης 

         Σε μία λαμπρή και υπέροχη βραδιά το κομμωτήριο  GELEN δέχτηκε τους φίλους του στον νέο του χώρο, δίνοντάς τους την δυνατότητα να το γνωρίσουν από κοντά.
       Ο χώρος που βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη, (Οδός Κ. Παλαιολόγου 32, τηλ: 210-9330104γέμισε από κόσμο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με φίλους και γνωστούς να απευθύνουν στην διεύθυνση του νέου κομμωτηρίου τις ευχές τους για καλές δουλειές..........


Οι παρευρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από την διακόσμηση, την αισθητική και την λειτουργικότητά του Μια πρόταση που έχει την δυναμική και την δυνατότητα να απορροφήσει τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες και να τις αφομοιώσει σε έναν χώρο που θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες του κομμωτηρίου. 
       Τα εγκαίνια του νέου Hair  Club, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τους πιο θετικούς οιωνούς για το τι μέλλει γενέσθαι.
      Ένα κομμωτήριο που δεν περιποιείται μόνο τα μαλλιά σου, αλλά και όλη σου την ψυχολογία!

      Ήταν μια βραδιά που τα είχε όλα! Λάμψη, ομορφιά, μουσική και υψηλούς προσκεκλημένους Παραβρέθηκαν πολλοί δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νέας Σμύρνης στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων που εδρεύουν στον Δήμο, αλλά και πάρα πολλοί Αιτωλοακαρνάνες, Ξηρομερίτες αλλά και από άλλες πόλεις του Νομού μας μιας και η Γκέλυ Ταπραντζή είναι γέννημα θρέμμα Αστακιώτισσα. 
         Το Hair Sallon GELEN είναι ένας πολυχώρος, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον χώρο της ομορφιάς και ενδιαφέρει όλες τις γυναίκες. Μαλλιά, μακιγιάζ, αισθητική, μασάζ, αποτρίχωση, νύχια… ότι κάνει μια γυναίκα να νιώθει πιο θηλυκό και πιο σέξι!

Σχόλια