Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ζακ Κωστόπουλος: Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις – Δεν βρέθηκε ίχνος ναρκωτικών στο αίμα του (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Ανατρέπουν τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, που φέρνει στη δημοσιότητα το propaganda.gr δεν βρέθηκε ίχνος από ναρκωτικά στο αίμα του.
Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.
Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Οι εργαστηριακές εκθέσεις
Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική εξέταση δεν προσδιόρισε τα ακριβή αίτια του θανάτου του 33χρονου και ήταν σε αναμονή των ιστολογικών και τοξικολογικών αποτελεσμάτων .
iefimerida.gr

Σχόλια