Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καιρός για ομπρέλα – Βροχές σε όλη τη χώρα


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακά στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με ενίσχυση τη νύχτα. Θερμοκρασια: από 04 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο βόρειο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι παροδικές ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν παροδικές ασθενείς βροχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το μεσημέρι πιθανώς ασθενείς τοπικές βροχές. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 11 έως 21 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανώς στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου.
Ζάκυνθος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τετάρτη 21-11-2018

Καιρός: στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και Βαθμιαία στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα Θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, τα Όποια θα είναι πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρά στα δυτικά, σταδιακά το Απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από τα δυτικά σε δυτικών διευθύνσεων με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
newsit.gr

Σχόλια