Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Σταρακά με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας κ. Ιωάννη Νταλαχάνη
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Νταλαχάνης, νέος επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Νταλαχάνη και η κ. Σταρακά τον συνεχάρη, ευχόμενη υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του επαναβεβαιώνοντας την αμέριστη στήριξη της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας για την προάσπιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν τα μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.
Η κ. Χρ. Σταρακά, στο περιθώριο της εγκάρδιας συνάντησης, δήλωσε σχετικά: « Οι νέες μορφές που παίρνει διεθνώς η εγκληματικότητα στις πόλεις, την ύπαιθρο και τους δρόμους μας απαιτεί την συνεργασία και την συνδρομή όλων μας. Καθημερινά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προσφέρουμε την αμέριστη στήριξή μας στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διατηρήσουμε το ύψιστο αγαθό της προσωπικής ασφάλειας και αξιοπρέπειας, άρα και την ελευθερία μας».

Σχόλια