ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: “ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ Ο Κ.ΒΙΤΣΑΣ”

Κωστακόπουλος:  “Άξιος συγχαρητηρίων ο κ.Βίτσας”Μπορεί η επιστολή  του Υπουργού κ.Βίτσα  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ να σκόρπισε αντιδράσεις σε κάποιους  Μεσολογγίτες και στο Δήμαρχο  οι οποίοι φαίνεται πως  αντιτίθεται στη διαμονή προσφύγων στην πόλη, όμως όπως φαίνεται  ορισμένοι ταυτίζονται πλήρως με τις θέσεις του Υπουργού.
Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που μπορεί κάποιοι να το θεωρούν και ως αντιπολιτευτική τακτική στο νυν δήμαρχο κ.Νίκο Καραπάνο. Η στήλη κάνει λόγο για την δημόσια τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Θέρμου του κ.Νίκου Κωστακόπουλου ο οποίος με ανάρτηση του στο φ/β δίνει μάλιστα και τα συγχαρητήρια του στον Υπουργό αναφέροντας τα εξής:
  • “Μάθημα ανθρωπιάς εκ μέρους του Υπουργού!”
“Άξιος συγχαρητηρίων ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας για το εμπνευσμένο κείμενο – μάθημα ανθρωπιάς, το οποίο περιέχεται στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο Μεσολογγίου για το ζήτημα της φιλοξενίας προσφύγων σε ξενοδοχείο της πόλης του!!!”.
Tώρα θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς εάν ο κ.Κωστακόπουλος θα είχε την ίδια θέση αν οι πρόσφυγες είχαν εγκατασταθεί στο Θέρμο. Δεν το γνωρίζει η στήλη αλλά φανταζόμαστε πως  ίδια θα ήταν! Πάντως καλό θα ήταν μιας και το θέμα των προσφύγων άνοιξε για τα καλά στο νομό να συζητηθεί και σε επίπεδο ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας ώστε όλοι οι δήμαρχοι να πάρουν ξεκάθαρη θέση για το θέμα γιατί ο Υπουργός μπορεί αυτή την “σιωπή” να την ερμηνεύει και συμπαράσταση των δημάρχων στον αγώνα αλληλεγγύης κι ανθρώπινων αξιών!

Σχόλια